Bender Hifi

Tapijt Glendale Grafiet
Tapijt Glendale Parelgrijs
Vleugelzaal Glendale Parelgrijs
Trap Glendale Grafiet
Glendale Parelgrijs
Glendale Parelgrijs
Glendale Parelgrijs

Nieuw tapijt Bender Hifi

Bender Hifi

In Arnhem op de Steenstraat zit Bender Hifi, een speciaalzaak op het gebied van hifi. Voor een goede presentatie van het assortiment is de akoestiek van de luisterruimtes uiteraard van groot belang. Samen met Harald Strik hebben we gekeken naar de mogelijkheden. De ondergrond was hout met daarop tapijt, de vloer kraakte behoorlijk. Door het toepassen van de quickfit ondervloerplaten met daarop een hoogpolig tapijt, de Glendale van Ambiance, hebben we dit probleem goed ondervangen. Het kraken is enorm gereduceerd en de akoestiek goed hoorbaar verbeterd. 

Feiten en cijfers: 

140 m2 Quickfit ondervloerplaten

100 m2 Glendale Parelgrijs

40 m2 Glendale Grafiet

De klant aan het woord: 

Met Pascal en Jan een afspraak gemaakt en de mogelijkheden bekeken om onze winkel op een hoger plan te brengen en gekozen voor een combinatie van licht grijs voor onze luisterruimte en donkergrijs voor in de presentatie ruimte en in de gang met een luxere uitstraling hoogpolig en met een stevige ondervloer.

Ik moet zeggen dat de afwerking echt top is met naadloze overgangen echt perfect en een zeer mooie uitstraling daarnaast is de demping er behoorlijk op voorruit gegaan waardoor de geluidskwaliteit in de luisterruimte nu zeer goed is.

Harald Strik www.benderhifi.nl

Referentie kenmerken: